Почина и съпругата на д-р Муса Вакльов - медицинската сестра Ава

...
Почина и съпругата на д-р Муса Вакльов - медицинската сестра Ава
Коментари Харесай

Почина и съпругата на д-р Муса Вакльов

Почина и брачната половинка на доктор Муса Вакльов - здравната сестра Ава Вакльова. Тя също като мъжа си и сина си загуби борбата с COVID-19. Белица за трети път потъна в печал, откакто изгуби и Ава Вакльова- брачна половинка и майка на умрелите двама медици от Краище, съобщава . Ава не съумя да пребори подлия вирус макар напъните на медиците от Пирогов. Тя си отиде от този свят четири дни, откакто община Белица отдаде респект към паметта на обичаните й брачен партньор и наследник. Тримата си отидоха от този свят в границите на по-малко от две седмици.

Само преди няколко дни умря и синът на доктор Муса Вакльов - доктор Емил Вакльов. Кардиологът от Благоевград издъхна след борба с ковид в " Пирогов ". На 23 август почина и татко му - общопрактикуващият доктор доктор Муса Вакльов. И тримата бяха в реанимацията на незабавния институт.

Веднага след гибелта на Муса Вакльов, министърът на здравеопазването Костадин Ангелов беше на рандеву на брачната половинка и сина. За страдание обаче и те съумяха в борбата си с ковид.

Доктор Муса Вакльов бе персонален доктор, а доктор Емил Вакльов бе кардиолог в благоевградска частна болница. Цялото семейство се почувствали зле, до момента в който били на отмора на море.

Медицинската процедура на доктор Муса Вакльов бе в село Бабяк. в шивашкия завод в Разлог.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР